Quantcast
Audi și BMW, aventura cu pickup-uri electrice peste Atlantic – Auto 4×4
Auto ElectricePick-up

Audi și BMW, aventura cu pickup-uri electrice peste Atlantic

La un moment dat, era de neconceput ca acești cai de povară ai Americii să devină electrici. Acum este un fapt: Ford F150 Lightning, este deja un succes. Suficient pentru a da idei noilor veniți.

Vor reuși mărcile premium germane să fure lumina reflectoarelor în țara Unchiului Sam de la producătorii locali, încercând să se lanseze în pick-up-ul electric?

Sunt în pregătire modele Audi și BMW chiar mai carismatice decât Ford F150 Lightning, Chevrolet Silverado EV, GMC Sierra electric, Rivian R1T sau deja foarte faimosa Tesla Cybertruck?

Dacă pick-up-ul Mercedes X-Class, derivat din Nissan Navara, nu a convins și, în consecință, a trebuit să-și oprească cariera mai devreme decât se aștepta, Volkswagen Amarok a reușit să-și ducă la bun sfârșit provocarea. Urmează o a doua versiune care tocmai a sosit pe piață.

Dar VW nu se va opri aici și va vedea lucrurile și mai departe. Își va încerca norocul pe cealaltă parte a Atlanticului cu un pick-up electric king-size, pregătit de Audi.

Pentru BMW, care are, de asemenea, o prezență puternică în Statele Unite, cea mai dinamică piață a sa, și ale cărui SUV-uri sunt aproape toate fabricate local în Spartanburg, Carolina de Sud, există un filon de săpat.Marca bavareză lucrează la un pick-up X7 cu cabină dublă.

Tags

Leave a Reply

Close