Quantcast
Dacia lansează pachetul Adventure pentru noul Duster – Auto 4×4
Dacia

Dacia lansează pachetul Adventure pentru noul Duster

Dacia a lansat un nou pachet de off-road destinat exclusiv noii generații Dacia Duster. Ce include acesta și cât costă?

Dacia prezintă kit-ul Adventure, un pachet complet pentru off-road, disponibil exclusiv pentru modelele Duster din cea de-a treia generație, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

„Noul Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților precedente”, anunță producătorul autohton.

Ce accesorii sunt incluse în kit-ul Adventure?

Dincolo de designul distinctiv, modelul este echipat cu suspensii înălțate Koni (+30 mm) pentru o performanță optimizată pe teren accidentat, pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, jante de tablă de 16”, scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut diferențial spate din oțel de 2,5 mm. Accesorii funcționale precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Astfel, Duster III devine un off-roader mai serios, pe care clienții îl vor putea folosi chiar și în situații mai dificile. Duster a beneficiat dintotdeauna de suportul comunității și se pare că Dacia s-a uitat la numeroasele proiecte ale proprietarilor și a decis să ofere ceva asemănător direct din fabrică.

Cât costă kit-ul Adventure pentru Dacia Duster 2024?

Kit-ul Adventure este disponibil la prețul de 5.000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noul Duster în showroom-urile mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie. În plus, kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km. Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie a acestui an.

SURSA

Tags
Close