Quantcast
De ce să nu îți cumperi un Land Rover Range Rover – Auto 4×4
Stiri

De ce să nu îți cumperi un Land Rover Range Rover

Plănuiești să îți cumperi în perioada următoare un SUV și ai pus ochii pe un model Land Rover Range Rover? Ei bine, s-ar putea să vrei să te mai gândești asupra acestei decizii după ce îl vei asculta pe Scotty Kilmer!

Scotty Kilmer nu mai are nevoie de nicio prezentare în rândul pasionaților auto, el fiind un mecanic auto cu o vastă experiență, ce s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pe YouTube datorită francheții cu care își exprimă de fiecare dată opiniile referitoare la diverse mașini de pe piață.

Așa a făcut acum și cu acest Land Rover Range Rover din 2013, despre care a spus nici mai mult, nici mai puțin decât că este “cel mai prost SUV construit vreodată”. Nu este pentru prima dată însă când Kilmer își exprimă dezamăgirea față de modelele construite de cei de la Land Rover, youtuberul analizând în trecut și alte modele ale constructorului britanic.

Scotty Kilmer recunoaște pe parcursul clipului postat pe YouTube că are parte de o experiență confortabilă la volanul mașinii, însă în același timp vorbește și despre toate problemele pe care le-a identificat prin intermediul scanării automate operate înainte de a porni la drum. În plus, Kilmer îi avertizează pe cei interesați de acest model despre costurile foarte mari de întreținere la care ar trebui să se aștepte.

Costuri de întreținere uriașe

“Orice reparație îți va scoate din buzunar sume considerabile de bani, așa că nu ar fi deloc rău să te gândești de două ori înainte de a cumpără o astfel de mașină”, le spune Scotty Kilmer urmăritorilor săi de pe YouTube.

Concluzionând, Kilmer crede că o astfel de mașină este potrivită pentru cei care își doresc să atragă atenția celor din jur cu mașina scumpă pe care o conduc. Însă, să fim serioși, de ce ai plăti atât de mulți bani pe o mașină doar pentru a îi impresiona pe alții?!

Tags

Leave a Reply

Close