Quantcast
Honda HR-V, în varianta complet electrică – Auto 4×4
Auto ElectriceHonda

Honda HR-V, în varianta complet electrică

Crossoverul japonezilor de la Honda a fost prezentat sub titulatura e:NS1 în China. Acesta va ajunge și în Europa, unde noi îl cunoaștem drept HR-V!

Honda HR-V nu va fi doar hibrid, ci și complet electric. Prima confirmare în acest sens vine din China, acolo unde constructorul auto a ales să lanseze pentru prima dată noua variantă a crossoverului SUV în varianta integral electrică.

Honda HR-V complet electric, sub numele de e:NS1 valabil exclusiv în China, se luptă direct cu Kona EV și e-2008. Competiția în Europa este acerbă în acest sector, dar Honda promite că acest nou model oferă aproape 500 de km de autonomie. Motorul de 201 CP se folosește de bateria de 68,8 kWh pentru a funcționa.

SHANGHAI MOTOR SHOW: Honda SUV e:Prototype revealed - carsales.com.au

Honda HR-V EV se bazează pe arhitectura lungită a Honda e, dar va oferi același confort precum varianta e:HEV. Vestea bună este că mașina respectă destul de bine conceptul.

Japonezii ar urma să aducă modelul în Europa de-abia în 2023, însă China îl primește cu un an mai repede. Aceasta, însă, este o practică aplicată de mai mulți constructori. Piețele mari primează!

SURSA

Tags

Leave a Reply

Close