Quantcast
Jeep Avenger: Când va ajunge la vânzare și în România ? – Auto 4×4
Jeep

Jeep Avenger: Când va ajunge la vânzare și în România ?

Jeep Avenger și-a încheiat călătoria prin Munții Dolomiți. Primul SUV electric al producătorului american primește o mini-serie pe YouTube.

Călătoria lui Jeep Avenger prin munții Dolomiți a luat sfârșit. Aceasta poate fi văzută în seria digitală dedicată noului Jeep Avenger. „Concentrated Freedom” este o serie care se concentrează pe prezentarea primului SUV Jeep complet electric.

Nuova Jeep Avenger 2022-2023, l'atteso Suv compatto si svela pronto per la  vendita da Gennaio

Când va fi disponibil și în România?

Ediția de lansare Avenger „1st Edition” va ajunge și în țara noastră începând cu primăvara acestui an.

Mașina vine echipată cu blocuri optice full LED față și spate, iluminare ambientală, conducere autonomă de nivel doi, sistem de infotainment cu ecran de 10,25 inch, tablou de bord complet digital de 10,25 inch compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, dar și încărcare wireless pentru smartphone-uri. Noul model va veni cu o caroserie vopsită în două culori și jante din aliaj de 18 inch.

Clienții vor primi, printre altele, și climatizare automată, hayon electric cu funcție handsfree, sistem de avertizare pentru unghiul mort al oglinzilor retrovizoare, fază lungă automată, oglinzi laterale cu închidere electronică și încălzite, senzori de parcare la 360 de grade cu cameră de marșarier.

Tags

Leave a Reply

Close