Quantcast
Jeep Avenger poate fi cumpărat și cu motorizări pe benzină. – Auto 4×4
Jeep

Jeep Avenger poate fi cumpărat și cu motorizări pe benzină.

Versiunea cu motor termic a lui Jeep Avenger poate fi comandată acum și în România. Prețurile pentru micul SUV de oraș pornesc de la 22.500 de euro,potrivit siteului promotor.ro

Prezentat inițial în 2022 și pus în vânzare anul trecut, Avenger a fost primul model electric produs de Jeep. Cel mai mic model din gama Jeep a fost disponibil și cu motoare termice pe anumite piețe, iar acum poate fi cumpărat și în România.

Pe piața din România, clienții vor avea la dispoziție trei niveluri de echipare și două motorizări, dintre care una cu tehnologie mild-hybrid. Cei ce doresc să achiziționeze un Jeep Avenger vor avea de ales dintre trei echipări: Longitude, Altitude și Summit.

Jeep Avenger va fi disponibil cu două motorizări. Prima dintre ele este reprezentată de un propulsor de 1.2 litri și 100 CP, conectat cu o transmisie manuală cu 6 trepte. Apoi există motorizarea mild-hybrid, ce are la bază motorul de 1.2 litri, benzină, doar că acesta este combinat cu o baterie de 48V. Acest motor va fi cuplat cu o transmisie automată cu 6 rapoarte de această dată.

În România, cea mai accesibilă versiune a SUV-ului producătorului american pornește de la 22.500 de euro. Vorbim, bineînțeles, de versiunea de bază Longitude, echipată cu motorul de 1.2 litri și transmisia manuală cu 6 rapoarte.

Versiunea de bază vine în standard cu jante din aliaj de 16 inch, faruri full LED, tapițerie din material textil, instrumentar de bord cu display de 7 inch și ecran multimedia cu diagonală de 10,25 inch.

În ceea ce privește sistemele de siguranță, Jeep Avenger vine în standard cu: Hill Descent Control, Hill Holder, sistem autonom de frânare de urgență cu funcție de recunoaștere a pietonilor și bicicliștilor, Intelligent Speed Assist, sistem de monitorizare a stării de oboseală, Traffic Sign Recognition și Lane Keep Assist.

Tags
Close