Quantcast
Noul Hyundai Tucson PHEV-1.6 T-GDi, 265 CP, 4WD – Auto 4×4
Hyundai

Noul Hyundai Tucson PHEV-1.6 T-GDi, 265 CP, 4WD

Cel mai dorit PHEV din Romania

Tucson a ramas un nume greu pe piata din Romania, dupa 15 ani de succese intr-un segment dominat clar de marcile europene VW, Skoda sau Renault.

Acum, in 2023 Hyundai Romania ne-a imprumutat un Tucson PHEV de ultima generatie, care reprezinta, fara doar si poate, una dintre cele mai bune masini din acest segment, indiferent de ceea ce spun fanii masinilor germane.

Tucson 2023 este atat de bun incat este, fara discutii, unul dintre cele mai vandute masini SUV din Romania, si asta nu o spunem noi, trebuie doar sa te uiti pe strazile patriei si cu siguranta la cateva minute vei vedea un Tucson din aceasta generatie.

Marea intrebare este cum a reusit Hyundai sa faca acest Tucson un best-seller in Romania, piata dominata de VW Tiguan si Renault Kadjar, raspunsul fiind unul extrem de simplu: prin calitate si un pret foarte bun de achizitie.

Tucson-ul actual se vinde cu succes in intreaga lume, pentru ca este o masina fara compromisuri, interiorul este foarte bun calitativ iar motorizarile sunt complete.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close