MercedesSUV

Noul SUV de la Mercedes are o lungime de peste 5.2 metri si 539 de cai

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui aprilie, cel mai recent Mercedes GLS din istorie are – incepand de miercuri, si un pret de vanzare.

107.760 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil o vor avea de achitat pe piata din Germania, acolo unde versiunea de baza, disponibila sub indicativul GLS 350 d 4Matic, se bucura de serviciile unui motor I6 de trei litri – cu tehnologie mild-hybrid, si pana la 289 CP, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic. Astfel, cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de aproximativ 6.7 secunde, in timp ce viteza maxima nu va depasi – ba dimpotriva, 238 de kilometri pe ora.

Mercedes GLS Facelift

Reteta caracteristica autoturismului mentionat si anterior, in paragraful de mai sus, continua cu un consum mediu cuprins intre 8.0 – 9.1 litri la 100 de kilometri, plus o echipare standard extrem de generoasa – ce include si o pereche de faruri adaptive cu LED. Din meniu nu lipsesc insa – mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici setul de jante realizate din aliaj, cu diametrul de 20 de inch, camera video de 360 de grade ori tapiteria confectionata din piele, fara costuri suplimentare fiind oferite si scaunele climatizate, cu reglare electrica, statia pentru incarcarea wireless a dispozitvelor mobile, ceasurile de bord digitale, iluminarea ambientala, hayon-ul cu actionare electrica, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Burmester, pilotul automat adaptiv etc.

Cel mai recent GLS din istorie se vinde la momentul actual, in aceste zile, pe piata din Germania, in numai trei variante de motorizare diferite – aromei comercializate sub indicativul GLS 350 d 4Matic alaturandu-i-se, conform configuratorului local, si un GLS 450 d 4Matic care pune, la randul sau, la dispozitia cumparatorilor o unitate in sase cilindri, cu o capacitate de 2.989 de centimetri cubi si tehnologie MHEV. Cu precizarea ca respectiva savoare dispune – spre deliciul devoratorilor de acceleratii fulminante, de un total de pana la 387 de cai putere. Lista cu optiuni se incheie cu un GLS 450 4Matic – pachet ce beneficiaza de un propulsor I6 de trei litri, sinonim cu un sprint de la 0 la 100 km/h pe ora in numai 6.1 secunde, alta atractie constand in viteza de top limitata electronic la 250 km/h.

Mercedes GLS Facelift

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close