Quantcast
Tesla își propune să înceapă producția de masă a Cybertruck-ului său la sfârșitul anului 2023 (Reuters) – Auto 4×4
Auto ElectriceStiri

Tesla își propune să înceapă producția de masă a Cybertruck-ului său la sfârșitul anului 2023 (Reuters)

Tesla își propune să înceapă producția de masă a Cybertruck-ului său la sfârșitul anului 2023, la doi ani după ținta inițială pentru mult-așteptata camionetă pe care șeful executivului Elon Musk a dezvăluit-o în 2019, au declarat pentru Reuters două persoane care au cunoștință de aceste planuri.

Tesla a declarat luna trecută că lucrează la pregătirea uzinei sale din Austin, Texas, pentru a construi noul model, “producția timpurie” urmând să înceapă la mijlocul anului 2023. “Suntem în turul final pentru Cybertruck”, a declarat Musk într-o teleconferință cu analiștii financiari.

O rampă treptată în a doua jumătate a anului viitor până la producția completă pentru camionul electric cu unghiuri ascuțite ar însemna că Tesla nu ar înregistra venituri până la începutul anului 2024 pentru un trimestru complet de producție a unui nou model văzut ca fiind esențial pentru creșterea sa.

De asemenea, ar însemna o așteptare de încă un an pentru sutele de mii de potențiali cumpărători estimați care au plătit 100 de dolari pentru a rezerva un Cybertruck în una dintre cele mai așteptate și mai atent urmărite lansări de vehicule electrice din toate timpurile.

Tesla Cybertruck reservations hit 146,000 | TechCrunch

Tags

Leave a Reply

Close