Quantcast
VIDEO: Dacia Bigster va fi lansată la finalul acestui an. Iată cum ar putea arăta – Auto 4×4
Dacia

VIDEO: Dacia Bigster va fi lansată la finalul acestui an. Iată cum ar putea arăta

Fratele mai mare al lui Duster urmează să fie dezvăluit la finalul acestui an. O serie de randări ne dă o idee despre cum ar putea arăta noul SUV de la Dacia.

Dacia continuă să crească în Europa, având succes în țările vestice cu modele precum Sandero și Duster, care a primit o nouă generație. Pe valul acestui succes, Dacia își va mări gama de modele cu un nou SUV, cel mai mare de până acum.

Prezentat în urmă cu doi ani, conceptul Bigster prefigurează fratele mai mare al lui Duster, model cu care va împărți multe. Mașina a intrat deja în faza de testare, dar încă se află sub camuflaj, astfel că designul rămâne un mister.

Totuși, o serie de randări a apărut recent pe internet, înfățișând ceea ce ar putea fi designul noului SUV cu șapte locuri de la Dacia.

Din videoclipul postat pe canalul de YouTube Digimods DESIGN include o serie de imagini cu presupusul design al Daciei Bigster.

Bigster va fi un SUV mai mare decât Duster, oferind posibilitatea unei echipări cu până la șapte locuri, ceea ce îl va face un SUV ideal pentru familiile numeroase.

Din imaginile publicate putem observa că multe elemente sunt inspirate de Dacia Spring, însă noul Bigster va semăna mai mult cu noua generație Duster, ambele fiind bazate pe același concept de design.

Bineînțeles, Bigster va fi un SUV mai lung destinat familiilor, care va oferi până la șapte locuri. Gama de motorizări a noului model va fi alcătuită, cel mai probabil, din motoarele regăsite și pe Duster. Astfel că am putea vedea inclusiv motoare pe GPL, mild-hybrid sau full-hybrid.

Deocamdată, producătorul nu a divulgat nicio informație despre noul său model, dar ne așteptăm să vedem un Duster alungit, care să acomodeze mai mulți pasageri.

VIDEO:

SURSA

Tags
Close