Quantcast
VIDEO: SUV-ul Duster a fost transformat în Dacia Velociduster – Auto 4×4
DaciaSUV

VIDEO: SUV-ul Duster a fost transformat în Dacia Velociduster

Dacia Duster și-a câștigat de multă vreme renumele de cel mai accesibil SUV de pe piață, oferind un excelent raport calitate/preț. Însă, Dacia Velociduster este mai mult decât atât ne arata siteul, autopro.ro

Un artist grafic, cunoscut sub pseudonimul de Pistonzero, și-a imaginat cum ar arăta cea mai extremă versiune a modelului produs la uzina din Mioveni. Acesta a realizat o serie de randări cu o camionetă echipată complet pentru off-road, care este derivată din Duster.

Din punct de vedere vizual, camioneta arată ca o una desprinsă, parcă, dintr-un joc video. Aceasta a fost echipată cu un kit de caroserie care conferă un caracter mult mai robust SUV-ului românesc.

Astfel, caroseria este mai lată comparativ cu un Duster convențional, roțile sunt mai mari, iar anvelopele și suspensiile sunt specifice modelelor off-road.

Kit-ul include, între altele, blocuri optice montate pe plafon, un rezervor de combustibil suplimentar, schimbător pentru trenul de rulare, amortizoare Fox, brațe de suspensie mai mari, sistem de evacuare cu o terminație laterală și multe ranforsări.

Din imaginile create digital se poate observa că mașina „stă” pe un șasiu tubular, specific autovehiculelor de competiție.

În același timp se remarcă o serie de scuturi de protecție, care au rolul de a apăra componentele vitale ale lui Dacia Velociduster. Partea din spate prezintă o punte rigidă, ceea ce înseamnă că mașina are tracțiune pe puntea posterioară.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close